HOZZ EGY ÚJ FALKATAGOT ÉS SZEREZZ KEDVEZMÉNYT MINDKETTŐTÖKNEK!

Nagyon örülünk, hogy 2022-ben sokan velünk tartottatok, ezért azok számára, akik indultak siroki, vagy csopaki eseményünk Egyéni versenyén, egy különleges nevezési lehetőséget biztosítunk.

Amennyiben hozol egy új Egyéni versenyzőt a következő, Bér, Virágospusztán megrendezésre kerülő Fighters’ Run-ra, Te és az új induló is 10-10% kedvezményben részesültök!

További részletek:

 • Ez a lehetőség a nevezés megnyitásától 2023. január 31-ig érvényes!
 • Kizárólag a Bér, Virágospuszta versenyünk Egyéni középtáv- és Egyéni rövidtáv nevezéshez felhasználható mindkét fél esetében, azonban nem muszáj mindkettőtöknek ugyanarra a távra neveznie.
 • Alfa és Béta futamokra is érvényes.
 • Csak 1 alkalommal igénybe vehető.

A kedvezmény érvényesítéshez a következőket kell tenni

Ha részt vettél Csopakon, vagy Sirokon az Egyéni versenyen, add meg a profilodban lévő linket/linkeket annak a személynek, akit szeretnél meghívni és kedvezményes nevezésben részesíteni! A leendő új Falkatag csak olyan ember lehet, aki még nem indult Fighters’ Run-on, sem Egyéni-, sem Csapatversenyen. A két link közül csak 1 db érvényesíthető attól függően, hogy a meghívott fél középtávon, vagy rövidtávon szeretne majd indulni. A linkeket megadhatod több embernek is, ám a kedvezmény csak 1 fő részére és 1 távra felhasználható, így az a nevező fogja tudni igénybe venni, aki hamarabb befizeti a nevezési díjat.

FIGYELEM! A rendszer arra a távra aktiválja a kedvezményt, amelyre a meghívó/meghívott először benevez és befizet, ezért ha Bér, Virágospusztán a közép-, és a rövidtávon is szeretnél indulni, a nevezést azzal a távval kezdd, amelyre a kedvezményt igénybe szeretnéd venni.

A meghívó fél feladatai:

 1. Meghívó félként a https://ultrabalaton.hu/nevezes/ nevezési felületen a Fighters’ Run Bér, Virágospuszta bármelyik Egyéni versenyére kell kattintanod.
 2. A nevezési felületbe belépve megtalálod személyes meghívó linkjeidet, ezek közül kell elküldened a meghívott félnek azt, amelyik távon ő szeretne indulni, vagy elküldheted mindkettőt is és majd ő kiválasztja, hogy mely távhoz szeretné felhasználni a kedvezményt.
 3. A saját nevezésedet ezen a ponton nem kell folytatni, kedvezményesen akkor tudsz majd nevezni, ha a meghívott fél érvényesítette az általad küldött kedvezményes nevezési linket és befizette a nevezési díjat.
 4. Miután a meghívott fél befizette a nevezési díjat és a nevezése aktiválódik, azután a meghívó is kedvezményesen nevezhet az Egyéni verseny közép-, vagy rövidtávjára, a rendszer számára  is jóváírja a 10% kedvezményt.

A meghívott fél feladatai:

 1. A meghívott félnek először meg kell győződnie arról, hogy van-e személyes profilja – ha indult már bármilyen Balatonman Triatlon Kft. által szervezett eseményen, akkor biztosan rendelkezik profillal. Amennyiben nincs profilja, el kell készíteni a https://ultrabalaton.hu/nevezes/ linkre kattintva.
 2. A meghívó fél által küldött linken keresztül kell elkészíteni a nevezését a kiválasztott távra, így a rendszer automatikusan 10% kedvezményt biztosít a meghívott fél számára a nevezési díjból.
 3. Amikor a meghívott fél profiljában a nevezés mellett egy “OK” feliratú ikon látszik, jelezze a meghívónak, hogy most már ő is tud kedvezményesen nevezni!

 

Menü