ÚJ RAJTSZÁM RENDSZER

Nagyon sokan jeleztétek, hogy a papír rajtszámok helyett szívesebben viselnétek fejpántot versenyeink során. Mivel a Fighters’ Run eseményeit környezetbarát szemléletben szervezzük, mi is gondolkodtunk már egy olyan megoldáson, amely kevesebb hulladékot termel és a versenyzők számára is komfortosabb.

Jó hírünk van! 2023-tól versenyzőink fejpántos rajtszámmal fognak indulni, ezen belül az Egyéni versenyzők számára saját rajtszámos, névre szóló fejpántot vezetünk be!

Mit jelent ez pontosan?

 • Az Egyéni versenyzők esetében személyre szóló fejpántok készülnek, amelyek a versenyző saját rajtszámát és nevét / becenevét is tartalmazzák. Ez a rajtszám a versenyzőnél marad és a későbbi versenyekre is hozni kell, amikor a versenyző Egyéni távon indul.
 • A Csapatverseny és a Farkaskölykök gyerekverseny indulói a rajtcsomag átvételekor szintén kapnak egy rajtszámos fejpántot, amit a célba érkezéskor vissza kell adni. A fejpántokat a begyűjtést követően kimossuk és a következő versenyeken újra felhasználjuk.

Hogy működik a rendszer az Egyéni versenyzők részére?

 • A fejpántokat az 575 gyártja és különleges Fighters’ Run-os designnal, jó minőségű anyagból, szublimációs eljárással készülnek. Akár a hétköznapi edzések során is használhatók.
 • Versenyzőnként 1 db Alfa futamos és 1 db Béta futamos rajtszám igénylés lehetséges. A két rajtszámos fejpánt színe és a rajtuk található rajtszám eltérő lesz, de mindkettő rajtszám a résztvevő sajátja, ugyanaz a név / becenév szerepel rajta és ezzel kizárólag ő indulhat a jövőbeni Fighters’ Run versenyeken. Az Alfa fejpánttal kizárólag az Alfa futamban, a Béta fejpánttal kizárólag a Béta futamban lehet indulni. A rajtszámot a rendszer generálja, nem választható.
  Példa: ha a résztvevő Bér, Virágospuszta középtávú Egyéni versenyünkre Alfa futamba nevez, akkor Alfa rajtszámot kap és mindaddig, amíg folyamatosan Alfa futamban indul, ezt a fejpántot kell magával hoznia a versenyekre. Amikor a résztvevő Béta futamban szeretne indulni, egy Béta fejpántot is kapni fog az első Béta futamos nevezéséhez egy másik rajtszámmal, innentől mindkét fejpánt a résztvevőhöz kerül, és mindig az adott Alfa/Béta futamnak megfelelő fejpántot kell magával hoznia az Egyéni versenyekre.
 • A résztvevő az első rajtszámát az első 2023-as versenyünkre történő nevezéshez kapja meg, a fejpántján a rajtszám és az általa megadott, maximum 10 karakterből álló név/becenév fog szerepelni – a versenyen a fejpántot úgy kell viselni, hogy a rajtszám a homlok fölött legyen, a megadott név/becenév pedig a tarkónál lesz látható. Amikor a fejpántot nem a versenyen viseli a versenyző, akkor tudja majd úgy is hordani, hogy a név a homlokrésznél legyen.
 • A fejpántot a résztvevő a rajtcsomag átvételnél fogja megkapni.
 • A fejpánt árát a nevezési díj tartalmazza. FIGYELEM! Kizárólag abban az esetben tudjuk biztosítani a fejpántot, ha a résztvevő az online nevezési határidő végéig benevez az adott versenyre. Helyszíni nevezés esetén csak az adott eseményre használható papír alapú rajtszámot tudunk biztosítani.
 • Mi történik, ha a résztvevő elveszíti a fejpántját és a következő versenyre nem tudja magával hozni azt? Jeleznie kell az info@fightersrun.com címen és térítési díj ellenében pótoljuk az elveszett fejpántot.
 • Mi történik, ha a résztvevő otthon hagyja a fejpántját a verseny előtt? Jeleznie kell azt a rajtcsomag felvételnél, ebben az esetben térítési díj ellenében papír alapú rajtszámot biztosítunk az adott versenyre. A papír rajtszámért befizetett pótdíjakat 100%-ban jótékonysági célra fordítjuk.

Hogy működik a rendszer a Csapatverseny és a Farkaskölykök versenyzői részére?

 • A fejpánt ezen versenyeken is bevezetésre kerül, ugyanaz a minőség, mint amit az Egyéni versenyzők kapnak, azonban itt nem megoldható az állandó rajtszám hozzárendelése egy adott személyhez az esetleges kategória váltások / csapattag változások miatt.
 • A fejpántot a résztvevő a rajtcsomag átvételnél fogja megkapni és az időmérő chippel együtt le kell adni a célban és mosást követően a következő versenyen újra használatba helyezzük őket.

A képen lévő fejpánt nem teljesen az, amit majd a versenyre megkaptok, de ezzel az arculattal és ebben a minőségben fognak elkészülni a versenyen használatos 575 rajtszámos fejpántok is! Véleményünk szerint ez is egy minőségi előrelépés és úgy gondoljuk, sokan örültök majd ennek a hasznos és környezetbarát megoldásnak!

Menü