RAJTSZÁM RENDSZER

Nagyon sokan jeleztétek, hogy a papír rajtszámok helyett szívesebben viselnétek fejpántot versenyeink során. A Fighters’ Run eseményeit környezetbarát szemléletben szervezzük, így egy olyan megoldást találtunk, amely kevesebb hulladékot termel és a versenyzők számára is komfortosabb.

Jó hírünk van! 2023-tól versenyzőink fejpántos rajtszámmal indulnak eseményeinken, ezen belül az Egyéni versenyzők számára saját, örök rajtszámos, névre szóló fejpántot vezettünk be!

Mit jelent ez?

 • Az Egyéni versenyen indulók esetében személyre szóló fejpántok készülnek, amelyek a versenyző saját rajtszámát és nevét / becenevét is tartalmazzák. Ez a rajtszám a versenyzőnél marad és a későbbi Egyéni versenyekre is el kell hoznia.
 • A Csapatverseny és a Farkaskölykök gyerekverseny indulói a rajtcsomag átvételekor szintén kapnak egy rajtszámos fejpántot, amit a célba érkezéskor vissza kell adni. A fejpántokat a begyűjtést követően kimossuk és a következő versenyeken újra felhasználjuk.

Hogy működik a rendszer az Egyéni versenyen indulók részére?

 • A fejpántokat az 575 Factory gyártja és különleges Fighters’ Run arculattal, kiváló minőségű anyagból, szublimációs eljárással készülnek. Akár a hétköznapi edzések során is használhatók, fényvisszaverőt is tartalmaznak.
 • Versenyzőnként 1 db Alfa futamos és 1 db Béta futamos rajtszám igénylés lehetséges. A két rajtszámos fejpánt színe és a rajtuk található rajtszám eltérő lesz, de mindkettő a résztvevő sajátja, ugyanaz a név / becenév szerepel rajta és ezzel kizárólag ő indulhat a jövőbeni Fighters’ Run versenyeken. Az Alfa fejpánttal kizárólag az Alfa futamban, a Béta fejpánttal kizárólag a Béta futamban lehet indulni. A rajtszámot a rendszer generálja, nem választható.
  Példa: ha a résztvevő Fighters’ Run Eplény középtávú Egyéni versenyünkre Alfa futamba nevezett, akkor Alfa rajtszámot kap és mindaddig, amíg folyamatosan Alfa futamban indul, ezt a fejpántot kell magával hoznia az Egyéni versenyekre. Amikor a résztvevő először Béta futamba nevez, egy Béta fejpántot is kapni fog egy másik rajtszámmal – innentől mindkét fejpánt a résztvevőnél van és mindig az Alfa/Béta nevezésének megfelelő fejpántot kell magával hoznia az Egyéni versenyekre.
 • FIGYELEM! Aki már rendelkezik Egyéni verseny fejpánttal, feltétlenül hozza el a versenyre – ha Alfa futamban indul, akkor a piros, ha Béta futamban indul, akkor a kék fejpántját. Példa: ha csak Alfa rajtszáma van a versenyzőnek és most Béta futamban indul, vagy fordítva, akkor nem kell elhozni a fejpántot, mert kap egy, a másik típusú futamhoz tartozó fejpántot. Ha azonban el kellett volna hozni a fejpántját és elmulasztotta azt, akkor papír pót rajtszámot kell vásárolnia.
 • A résztvevő az első fejpántos rajtszámát az első Egyéni versenyére történő nevezéséhez kapja meg, a fejpántján a rajtszám és az általa megadott, maximum 10 karakterből álló név/becenév fog szerepelni – a versenyen a fejpántot úgy kell viselni, hogy a rajtszám és a név a homlokon legyen.
 • A fejpántot a résztvevő a rajtcsomag átvételnél fogja megkapni.
 • A fejpánt árát a nevezési díj tartalmazza. FIGYELEM! Kizárólag abban az esetben tudjuk biztosítani a fejpántot, ha a résztvevő az online nevezési határidő végéig benevez az adott versenyre. Helyszíni nevezés esetén csak az adott eseményre használható, papír alapú pót rajtszámot tudunk biztosítani.
 • Mi történik, ha a résztvevő elveszíti a fejpántját és a következő versenyre nem tudja magával hozni azt? Jeleznie kell az info@fightersrun.com címen és térítési díj ellenében pótoljuk az elveszett fejpántot.
 • Mi történik, ha a résztvevő otthon hagyja a fejpántját a verseny előtt? Jeleznie kell azt a rajtcsomag felvételnél, ebben az esetben 3000 Ft térítési díj ellenében papír alapú pót rajtszámot biztosítunk az adott versenyre. A papír rajtszámért befizetett pótdíjakat 100%-ban jótékonysági célra fordítjuk.


Így néz ki az Egyéni versenyeken indulók rajtszáma, melyet a következő eseményünkön megkapnak és minden további Egyéni versenyre el kell majd hozni.

Hogy működik a rendszer a Csapatverseny és a Farkaskölykök versenyzői részére?

 • Ezeken a versenyeken is a fejpántos rajtszám megoldást használjuk, ugyanabban a minőségben, mint amit az Egyéni versenyen indulók kapnak, azonban itt nem lehetséges egy állandó rajtszám hozzárendelése egy adott személyhez az esetleges kategória váltások / csapattag változások miatt.
 • A fejpántot a résztvevő a rajtcsomag átvételnél fogja megkapni és kötelező azt leadni a célban (az időmérő chippel együtt). Mosást követően ezeket a fejpántokat újra használatba helyezzük a következő versenyen.
 • Figyelem! A FEJPÁNTOT ÉS A CHIPET KÖTELEZŐ LEADNI A CÉLBAN! A le nem adott chipért / fejpántért utólag 5000 Ft pótdíjat számolunk fel!

Ezek a Csapatverseny és a Farkaskölykök gyerekverseny rajtszámai, amiket a célba érkezéskor le kell adni.

Ez egy minőségi előrelépés, bízunk abban, hogy sokan örültök majd ennek a hasznos és környezetbarát megoldásnak!

Menü