FIGHTERS’ RUN BEAVATÁS

KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK!

Ha azok közé tartozol, akiknek tetszik a terepakadályfutás, de a táv, az akadályok nehézsége, vagy a versenyjelleg eddig elriasztott attól, hogy végre kipróbáld, nem kell tovább várnod! Megérkezett Neked szóló eseményünk, a Beavatás!

MI A BEAVATÁS?

A Beavatás egy élményfutás, ami egy könnyített Fighters’ Run terepakadályfutó pálya teljesítését jelenti mindazoknak, akik a meglévő távokat első lépésként túl hosszúnak, vagy nehéznek találják. Célunk, hogy felbátorítsuk őket az indulásra és beleszeressenek ebbe a nagyszerű sportba!

Az első Beavatást Fighters’ Run Eplény terepakadályfutó fesztiválunkon rendeztük 2023. októberében és akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttünk, hogy a 2024-es helyszíneinken mindenhol megrendezzük!

A Beavatás ugyanakkor kerül megrendezésre, amikor a többi Fighters’ Run verseny. Tehát ugyanarra a figyelemre és fantasztikus hangulatra, valamint nemzetközi színvonalú rendezésre számíts, amit már sokaktól hallhattál!

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BEAVATÁS A HAGYOMÁNYOS FIGHTERS’ RUN VERSENYEKTŐL?

  • A Beavatás egy élményfutás, ami 4-5 km hosszú pályából áll, 10-12 db akadályt tartalmaz, amelyek a normál Fighters’ Run versenyek akadályai. Vannak köztük könnyebbek és nehezebbek – utóbbiak esetében sem kell aggódni, ugyanis könnyíteni fogunk rajtuk, hogy  számodra is teljesíthető legyen! Ha félsz a nagy vizes akadályoktól, ne izgulj, a Beavatáson csak ízelítőt kapsz belőlük!
  • Ha egy nehezebb akadály nem sikerül, könnyített büntetőkörrel kiválthatod! Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a Farkasjárás a büntetőkör, mint ami a normál versenyeinken, csak fele akkora távval.
  • Ha ez még mindig nem lenne elég, futamonként legalább egy rutinos kísérő halad a mezőnnyel, aki segít, ha bármiben elbizonytalanodnál! 🙂
  • Ahogy fentebb is írtuk, a Beavatás nem verseny, hanem élményfutás, ennek okán itt nincs Alfa (versenyzői) futam és időmérés. A résztvevők itt mind Béta (nem versenyzői) futamokban indulnak.

HA A BEAVATÁSON INDULSZ…
✅ megkapod a SAJÁT, örök rajtszámos Fighters’ Run 575 Béta futamos fejpántodat
✅ a pályán lévő frissítőpontokon GAZDAG kínálattal várunk
✅ menő egyedi BEFUTÓÉREMMEL jutalmazunk a célban
✅ egy finom EBÉDDEL is megvendégelünk a verseny utáni gulyáspartin
✅ az eseményen készült FOTÓKAT INGYENESEN biztosítjuk
a résztvevők eldönthetik, hogy szeretnének-e MIZUNO technikai anyagú esemény pólót a regisztrációjukhoz, ennek megfelelően póló nélküli ÖKO- és pólót tartalmazó PRÉMIUM nevezési lehetőséget kínálunk (nem Finisher póló, tehát mindenképpen megkapod!)

Bízunk abban, hogy a Beavatás elnyeri tetszésed és kedvet kapsz akár a nagyobb és nehezebb pályáink teljesítéséhez is!

A KÖVETKEZŐ BEAVATÁS…

FIGHTERS’ RUN CSOPAK – TEREPAKADÁLYFUTÁS
BEAVATÁS (KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK)

2024. OKTÓBER 13.   VASÁRNAP

Menü