FIGHTERS’ RUN BEAVATÁS

MEGÉRKEZETT KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK SZÓLÓ ESEMÉNYÜNK!

Ha azok közé tartozol, akiknek tetszik a terepakadályfutás, de a táv, az akadályok nehézsége, vagy a versenyjelleg eddig elriasztott attól, hogy végre kipróbáld, nem kell tovább várnod! Megérkezett Neked szóló eseményünk, a Beavatás!

A “Fighters’ Run Beavatás” sokak számára ismerősen csenghet, hiszen ez volt az elnevezése az időszakosan teljesíthető instant körünknek. A Beavatás mostantól új értelmet nyer, ugyanis ez lett a neve új eseményünknek!

MI EZ?

A Beavatás egy élményfutás, ami egy könnyített Fighters’ Run terepakadályfutó pálya teljesítését jelenti mindazoknak, akik a meglévő távokat első lépésként túl hosszúnak, vagy nehéznek találják. Célunk, hogy felbátorítsuk őket az indulásra és beleszeressenek ebbe a nagyszerű sportba! A Beavatást eredetileg 2024-től terveztük bevezetni, azonban az érdeklődők visszajelzései azt mutatták, komoly igény van erre az esemény típusra, ezért átgondoltuk az eplényi Fighters’ Run programját és úgy döntöttünk, nem várunk a jövő évig!

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BEAVATÁS A HAGYOMÁNYOS FIGHTERS’ RUN VERSENYEKTŐL?

  • A Beavatás egy élményfutás, ami 4-5 km hosszú pályából áll, 10-12 db akadályt tartalmaz, amelyek a normál Fighters’ Run versenyek akadályai. Vannak köztük könnyebbek és nehezebbek – utóbbiak esetében sem kell aggódni, ugyanis könnyíteni fogunk rajtuk, hogy  számodra is teljesíthető legyen! Ha félsz a nagy vizes akadályoktól, ne izgulj, a Beavatáson csak ízelítőt kapsz belőlük – de az októberi eplényi versenyen egészen biztosan egyáltalán nem lesz vizes akadály a Beavatás résztvevőinek!
  • Ha egy nehezebb akadály nem sikerül, könnyített büntetőkörrel kiválthatod! Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a Farkasjárás a büntetőkör, mint ami a normál versenyeinken, csak fele akkora távval.
  • Ha ez még mindig nem lenne elég, futamonként legalább egy rutinos kísérőfutó halad a mezőnnyel, aki segít, ha bármiben elbizonytalanodnál! 🙂
  • Ahogy fentebb is írtuk, a Beavatás nem verseny, hanem élményfutás, ennek okán itt nincs Alfa (versenyzői) futam és időmérés. A résztvevők itt mind Béta (nem versenyzői) futamokban indulnak.
  • Ezen az eseményen a Finisher póló nem képezi a befutócsomag részét.

MI AZ, AMIBEN A BEAVATÁS MEGEGYEZIK A NORMÁL FIGHTERS’ RUN VERSENYEKKEL?

  • Az esemény ugyanakkor kerül megrendezésre, amikor a többi Fighters’ Run verseny. Tehát ugyanarra a figyelemre és fantasztikus hangulatra, valamint nemzetközi színvonalú rendezésre számíts, amit már sokaktól hallhattál!
  • A rajtcsomagban Te is megkapod 575 Factory névre szóló örök rajtszámos fejpántodat, amit ezentúl a későbbi Fighters’ Runokon is használsz.
  • A célba érkezésnél Téged is vár a teljesítésért járó gyönyörű Finisher érem!
  • A verseny után egy isteni gulyáslevesre is a vendégünk vagy!
  • Az eseményen készült fotókat INGYENESEN biztosítjuk!

Bízunk abban, hogy a Beavatás elnyeri tetszésed és kedvet kapsz akár a nagyobb és nehezebb pályáink teljesítéséhez is!

Szeretettel várunk Eplényben!
Részletes esemény leírás az eplényi Beavatásról ide kattintva is elérhető!

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÜNK

FIGHTERS’ RUN EPLÉNY – TEREPAKADÁLYFUTÁS
BEAVATÁS (KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK)

2023. OKTÓBER 22.   VASÁRNAP

Menü