A VERSENYRŐL

A Fighters’ Run brand sokak számára ismerős lehet, hiszen ez volt hazánkban az elsőként megrendezett akadályfutó verseny 2012-ben. Ezt a márkát élesztettük újra és a mai elvárásoknak megfelelő, prémium minőségű eseményeket szervezünk.

Ha egy olyan rendezvényre vágysz, ahol a KIHÍVÁS és a JÓKEDV együtt jár, ahol MINDENKIT szívesen látnak, ahol a rendezés NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ, ahol úgy érzed, hogy a befizetett nevezési díjért cserébe KORREKT ellenszolgáltatást kapsz, akkor gyere el a FIGHTERS’ RUN-ra! 🐺

Hiszünk az egyéni teljesítményekben, ezért szervezzük az EGYÉNI VERSENYEKET, melyek 2023-ban RÖVID-, KÖZÉP- ÉS MARATONI TÁVON elérhetők. Ha falkában indulnál, CSAPATVERSENYÜNKRE várunk, amit idén rövid- és középtávon rendezünk meg. FARKASKÖLYKÖK GYEREKVERSENYÜNKÖN pedig minden 4-13,99 év közötti kisfarkas elindulhat. Az idei év végén vezettük be a kifejezetten kezdőknek és újrakezdőknek szóló BEAVATÁST, ahol rövidebb pályával és a könnyített akadályokkal várjuk azokat, akik még csak most ismerkednek ezzel a csodás sporttal!

GYERE EL, ha tapasztalt terepakadályfutó vagy! Gyere el akkor is, ha eddig még nem merted kipróbálni ezt a fajta kihívást, mert biztosak vagyunk abban, hogy a FIGHTERS’ RUN-ba beleszeretsz!

Menü