FIGHTERS’ RUN FANATIC HŰSÉGPROGRAM

GYŰJTSD A FANATIC PONTOKAT EGYÉNI- ÉS CSAPATVERSENYÜNKÖN A GARANTÁLT AJÁNDÉKOKÉRT!

Ha jártál már Fighters’ Run-on, megtapasztalhattad, hogy nálunk minden érted van! Hálásak vagyunk, ha minél több versenyünkön részt veszel, azaz minél FANATIKUSABB vagy, ezért 2024-ben elindítjuk Fighters’ Run Fanatic elnevezésű hűségprogramunkat!

HOGY MŰKÖDIK A PROGRAM?
A Fighters’ Run Fanatic hűségprogramban a teljesített FELNŐTT TEREPAKADÁLYFUTÓ VERSENYEK után pontokat adunk, amikért megkapod a menő Fighters’ Run Fanatic kollekció darabjait!

A FIGHTERS’ RUN FANATIC KOLLEKCIÓ…
✅ minőségi termékekből áll
✅ egyedi designnal rendelkezik
✅ kereskedelmi forgalomban nem kapható
✅ kizárólag a versenyeinken szerzett hűségpontok beváltásával juthatsz hozzá
✅ amikor eléred az adott termékhez tartozó pontértéket, automatikusan jogosulttá válsz a termék átvételére!

MELY ESEMÉNYEK SZÁMÍTANAK BELE A HŰSÉGPROGRAMBA?
A Fighters’ Run felnőtt terepakadályfutó versenyek teljesítéséért adunk pontokat, a következőképpen:

 • Egyéni rövidtáv és Csapat rövidtáv = 1 pont
 • Egyéni középtáv és Csapat középtáv = 2 pont
 • A középtávnál hosszabb terepakadályfutó távokon (pl. Eplény maraton) = 3 pont

Mely események nem számítanak bele a hűségprogramba: a Fighters’ Run Beavatás, a terepfutó versenyek, a Farkaskölyök gyerekverseny, valamint a Fighters’ Run egyéb rendezvényei (pl. Falkanap, közösségi események) nem számítanak bele a Fighters’ Run Fanatic Hűségpont rendszerbe.

VIP nevezés esetén is jár a pont a fentebb jelzett versenyeken.

Egyedi pontgyűjtés lehetősége: előfordulhat, hogy különleges esetekben a fent leírtakon felül is biztosítunk pontgyűjtési lehetőséget – amennyiben ilyen történik, arról tájékoztatást adunk internetes felületeinken.MIKORTÓL ÉL ÉS MEDDIG TART A PONTGYŰJTÉS?

Nagyon jó hírünk van számodra, ugyanis a Fighters’ Run Fanatic hűségpont rendszerbe visszamenőleg belekerültek a 2022-23-as versenyeink teljesítéséért járó pontok, tehát az is előfordulhat, hogy Te már most jogosult vagy egy, vagy akár több ajándékra!

Az első Fighters’ Run Fanatic etap (időszak) 2022. január 1-től 2025. december 31-ig tart – tehát ez idő alatt van lehetőséged a jelenlegi ajándékokat összegyűjteni. Az etap végén a fel nem használt pontok nullázódnak. A következő etap 2026. január 1-én indul, amikortól ismét lehetőséged lesz újabb menő ajándékokat gyűjteni!

MIK A FIGHTERS’ RUN FANATIC AJÁNDÉKOK?

Az első etapban (tehát 2025. december 31-ig) a következő termékeket szerezheted meg:

 • a 4. pont elérésénél: Fighters’ Run Fanatic 0,75 l-es kulacs, értéke: 2.900 Ft
 • a 8. pont elérésénél: Fighters’ Run Fanatic Mizuno póló, értéke: 7.900 Ft
 • a 12. pont elérésénél: Fighters’ Run Fanatic 575 Factory hoodie (pulcsi), értéke: 24.900 Ft

FIGHTERS’ RUN FANATIC KULACS

4 pontért

FIGHTERS’ RUN FANATIC MIZUNO PÓLÓ

8 pontért

FIGHTERS’ RUN FANATIC 575 FACTORY HOODIE

12 pontért

TEHÁT TÖBB MINT 35.000 FT ÉRTÉKŰ MINŐSÉGI, MÁRKÁS, EGYEDI FIGHTERS’ RUN FANATIC BRANDINGGEL FELTUNINGOLT CUCCOT GYŰJTHETSZ ÖSSZE PUSZTÁN AZZAL, HOGY RÉSZT VESZEL A VERSENYEINKEN!

HOGY MŰKÖDIK A PONTGYŰJTÉS?

 • Amikor eléred a 4. pontot, jogosulttá válsz az első ajándék, azaz a kulacs átvételére. A 8. pontnál megkapod a Mizuno pólót, a 12. pont elérésénél pedig az 575 pulcsit. Tehát egy adott termék átvétele után nem indul újra a pontgyűjtés, hanem folytatólagosan gyűjtöd a pontokat.
 • Ha a jelenlegi etapon belül minden ajándékot megszereztél, akkor ebben az etapban már nincs lehetőséged több ajándékot összegyűjteni.
 • Minden ajándékot egy alkalommal és kizárólag a fent ismertetett sorrendben lehet megszerezni.
 • A pontok nem átruházhatók és nem összevonhatók más versenyző pontjaival.

A PONTOK JÓVÁÍRÁSA
A pontok jóváírása már a versenyeken megtörténhet, tehát amennyiben pl. a Fighters’ Run Lupa-tó eseményünkre összegyűlt a pontod egy adott ajándékra, a verseny teljesítése után is átvehetted azt.

HÁNY PONTOD VAN?
Biztosan ez a legizgalmasabb kérdés számodra! Az alábbi táblázatban tudod követni, hogy eddig hány pontot gyűjtöttél össze – így könnyedén kiszámíthatod, hogy hány pont kell még a következő ajándék összegyűjtéséhez! 🙂

MIKOR ÉS HOL TUDOD ÁTVENNI AZ AJÁNDÉKODAT?

 • Az ajándékodat legközelebb a június 22-én megrendezésre kerülő Farkasok éjszakáján tudod átvenni, az átvételi szándékot ebben az esetben az info@fightersrun.com e-mail címen jelezni június 19-ig!
 • Ezután a soron következő Fighters’ Run versenyen, vagy a versenyek között személyesen a versenyirodánkban veheted át az ajándékod.
 • Amennyiben jogosulttá válsz az ajándékra, de nem tudod személyesen átvenni, meghatalmazással más is átveheti az ajándékodat helyetted. Ajándékot nem postázunk.

VERSENYEZZ NÁLUNK SOKAT, GYŰJTSD A PONTOKAT, SZEREZD MEG A MENŐ AJÁNDÉKOKAT
ÉS LEGYEN A FIGHTERS’ RUN FANATIC RÉSZE A HÉTKÖZNAPJAIDNAK!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén az info@fightersrun.com e-mail címen állunk rendelkezésedre!

A szervező fenntartja a jogot a Fighters’ Run Fanatic hűségprogram módosítására.

Menü