KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEINK

FIGHTERS’ RUN
ORFŰ

Időpont: 2023. június 17-18.
Terepakadályfutás a Mecsekben!

Június 17-18-án belecsapunk a nyárba és egy igazi, ehhez az évszakhoz dukáló helyszínnel várjuk résztvevőinket Orfűn! Erre a hétvégére érdemes egy mini nyaralást tervezni, hiszen eseményünkön kívül a környék számtalan kikapcsolódási lehetőséggel szolgál mind a családok, mind a kisebb-nagyobb baráti társaságok részére.

FIGHTERS’ RUN
SZENTENDRE
TRAIL FESZTIVÁL

A PILISI PARKERDŐ
EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL

Időpont: 2023. szeptember 2.
Terepfutás a Visegrádi-hegységben!

Ismét egy újdonság: a Pilisi Parkerdő együttműködésével terepfutó fesztivált rendezünk Szentendrén, melynek keretében izgalmas események közül választhatnak résztvevőink. A pontos távok és a pályarajzok a terepakadályfutó versenyeinkkel ellentétben ismertek lesznek a verseny előtt.

FIGHTERS’ RUN
EPLÉNY

Időpont: 2023. október 21-22.
Terepakadályfutás a Bakonyban!

Ezen az ikonikus színtéren várunk Titeket október 21-22-én, ahol a már ismert Fighters’ Run távok mellett a hosszabb kihívások szerelmeseinek is lehetőséget biztosítunk! Eplény már több terepakadályfutó versenynek otthont adott – ez nem véletlen, hiszen ehhez a sportághoz az országban egyedülálló környezet várja a résztvevőket és a nézőket – aki már járt itt korábban, tudja, hogy miről beszélünk!

Menü