TEREPAKADÁLYFUTÁS

FIGHTERS' RUN BÉR, VIRÁGOSPUSZTA

BEHARANGOZÓ

KATTINTS A GOMBOKRA A RÉSZLETES TUDNIVALÓK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

EGYÉNI VERSENY
KÖZÉPTÁV

EGYÉNI VERSENY
RÖVIDTÁV

CSAPATVERSENY
RÖVIDTÁV

FARKASKÖLYKÖK
GYEREKVERSENY

Szezonnyitó versenyünk március 25-26-án kerül megrendezésre; a helyszín Bér, Virágospuszta, amely Budapesttől mindössze 60 km-re, a Cserhátban található. Nagyon várjuk már ezt az eseményt, mert úgy gondoljuk, hogy mind a versenyközpont, mind az azt körülvevő erdők tekintetében igazi gyöngyszemre találtunk – vadregényes tájaival sok meglepetést tartogat a résztvevőknek!

MÁRCIUS 25. SZOMBAT

  • Fighters’ Run Egyéni verseny KÖZÉPTÁV – szombaton 8:00 órától rajtoltatjuk a középtávú Egyéni versenyt, ami az egyik újdonságunk: itt 14-18 km hosszú pályával és 25-30 akadállyal várjuk indulóinkat.
  • Fighters’ Run Egyéni verseny RÖVIDTÁV – nem maradnak verseny nélkül az Egyéni rövidtávot kedvelők sem, őket ugyanezen a napon 11 órától indítjuk – rájuk 8-11 km hosszú pálya és 20-25 akadály teljesítése vár.
  • Fighters’ Run Farkaskölykök – szintén szombaton rendezzük Farkaskölykök gyerekversenyünket, melynek futamait 14:00 órától indítjuk.

MÁRCIUS 26. VASÁRNAP

  • Fighters’ Run Csapatverseny RÖVIDTÁV – a vasárnap továbbra is a csapatoké, ezen a helyszínen a rövidtávú pályát lesz lehetőség 2-3-4 fős Csapatversenyben teljesíteni. 9:00 órától indítjuk majd a teameket, ugyanis a két versenynap között lesz az óraátállítás, emiatt a második versenynap időrendjét 1 órával későbbre tettük.

ISMÉT ELHALMOZUNK JÓSÁGGAL
✅ a felnőtteket menő EGYEDI befutóéremmel és minőségi MIZUNO technikai anyagú befutópólóval jutalmazzuk a célban, a gyerekek szintén megkapják az egyedi finisher érmet és egy minőségi befutópólót
✅ a felnőtteket egy FINOM ebéddel is megvendégeljük a verseny utáni tészta/gulyáspartin
✅ 50 csapat számára ismét lehetőséget adunk, hogy a 2024-es NN ULTRABALATON előnevezési és rajtidőpont választási jogot szerezzenek
✅ az eseményen készült fotókat INGYENESEN biztosítjuk.

Nevezz időben!

Menü