AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT

Itt a nagy újévi fogadalmak ideje!
Motiváld azt, aki a legfontosabb számodra, ebben mi is segítünk!

Ha olyan ajándékot szeretnél adni…

aminek biztosan örülni fog;
ami nem felesleges;
ami életre szóló élményt jelent;
ami motivál és célt ad;
ami érték…

…nevezd be kedvesed, barátod, családtagod Fighters’ Run Egyéni verseny Sirok eseményünkre!

Ha emellett az ajándék mellett döntesz, 2-3 perc alatt meg is szerezheted,
nem kell mást tenned, mint a következőket:

 1. Létrehozol egy Személyes profilt www.vprofil.hu honlapunkon – ez feltétlenül szükséges a vásárlási folyamat folytatásához. Amennyiben már rendelkezel Személyes profillal, nem kell új profilt létrehozni.
 2. Válaszd ki a www.vprofil.hu honlapon az “Ajándékozz élményt” dobozt, majd az eseményt, amelyet ajándékozni szeretnél.
 3. Add meg az ajándékozott személy nevét és e-mail címét:
  – amennyiben az ajándékozott rendelkezik Személyes profillal, a profilhoz kapcsolódó e-mail címet add meg;
  – amennyiben az ajándékozott még nem rendelkezik Személyes profillal, úgy az ajándékozott személy bármelyik e-mail címét megadhatod, ebben az esetben azonban fontos, hogy az ajándékozottnak a későbbiekben ugyanezzel az e-mail címmel kell elkészítenie a Személyes profilját.
 4. Válaszd ki a legördülő listából azt a sporteseményt és a hozzá tartozó távot/futamot, amelyet ajándékba szeretnél adni, majd fogadd el az ÁSZF tartalmát.
 5. A vásárlásról e-mailben visszaigazolást küldünk részedre, a Személyes profilodban megadott e-mail címedre. Az ajándékozott nem kap visszaigazolást, nehogy idő előtt kiderüljön a meglepi.
 6. A megadott határidőn belül fizesd be a nevezési díjat, amelyet átutalással, vagy a versenyirodánkban történő készpénzes befizetéssel tudsz megtenni.
 7. A befizetésről visszaigazolást küldünk neked.
 8. A honlapról letölthető ajándékkártyát biztosítunk, amelyet át tudsz adni az Ajándékozott részére – görgess az oldal aljára!
 9. A teljes folyamat befejezése az ajándékozást követően történik. A részvételi lehetőség beváltása, azaz az ingyenes nevezés a az általad kiválasztott eseményre az ajándékozott személy által történik meg, amely 2021. december 25. és 2022. február 10. között igénybe vehető.

További információ:

 • Az Ajándékozz Élményt Szolgáltatás 2022. január 31. éjfélig igénybe vehető az ajándékozó által. Figyelem, az időpont befizetési határidőt jelöl!
 • Korlátlan számú részvételi lehetőséget ajándékozására van lehetőség. Egy személy részére akár több különböző eseményre is ajándékozható részvételi lehetőség – ez esetben minden eseményre külön-külön szükséges végigcsinálni a megrendelési folyamatot.
 • A Fighters’ Run Egyéni verseny Sirok esetében a részvételi korhatár a verseny napjáig (2022. június 11.) betöltött 15. életév, fiatalabb személy nem indulhat az eseményen.
 • Részletes tudnivalók a Szolgáltatásról az Ajándékozz Élményt Általános Szerződési Feltételekben olvasható.

LETÖLTHETŐ AJÁNDÉKKÁRTYA

A megrendelést követően ne felejtsd el letölteni az ajándékkártyát!

Fighters’ Run Egyéni verseny – ALFA futam
Fighters’ Run Egyéni verseny – BÉTA futam
Menü