Megkezdődött a végső visszaszámlálás; egy hét múlva újra felsorakoznak a Fighters’ Run falkájának versenyzői a rajtvonalon. De mire érdemes figyelni a verseny előtti héten és az utolsó napokban?

Ha kipihenten szeretnél a rajtkapu alatt állni, a verseny hetében célszerű kicsit lassítani az edzésekkel. Átmozgató jellegű könnyebb futásokat még végezhetsz nyugodtan a hét első felében, de az esemény előtti két nap a pihenésé legyen – amely akár jelenthet egy sétát is.

A táplálkozásról sem szabad megfeledkezni, fontos a megfelelő étkezés, hogy szénhidrát raktáraidat feltöltsd. Ugyanez vonatkozik a magnéziumra, amelynek hiánya a verseny alatti túlterhelés esetén görcsöket okozhat.

Rakd össze, hogy miben fogsz futni, készíts elő akár egy hűvösebb, illetve egy melegebb időre való szettet. Mindenképp technikai anyagú ruházatot viselj, ne nehéz pamut cuccot. Újat nem érdemes versenyen tesztelni, lehetőleg olyan dolgokban indulj, amit már megszoktál és kényelmesen érzed magad benne.

Nézd meg az ajánlott felszerelések listáját is, hátha találsz olyat, ami neked is jól jöhet! Csekkold le a teljes futófelszerelésed legkésőbb a hét közepéig, ha hiányzik, vagy tönkrement valami, legyen időd gyorsan megjavítani/beszerezni.

Ne felejtsd el a kulacsot, vagy soft cup-ot, hiszen versenyeink pohármentesek, folyadékot csak saját pohárban tudsz magadhoz venni a frissítőpontokon!

Töltsd le a profilodból a felelősségvállalási nyilatkozatot, nyomtasd ki! Ha csapatkapitány vagy, add hozzá a csapattagokat is! A rajtcsomag felvételhez szükséged lesz az eredetiben aláírt példányra, ezt ne felejtsd otthon!

A verseny napján kelj fel annyival korábban, hogy mindenre legyen időd! Reggelizz rendesen és úgy kalkulálj, hogy a futamod előtt legalább másfél órával megérkezz a parkolóba!

A rajtcsomagban kapott fejpántot, chipet és karszalagot ne felejtsd el felvenni, mindegyiket kötelező viselni a verseny alatt!

Ha mindezeket betartod és felkészültél, nem lesz miért izgulnod!
Találkozunk a rajtvonalon!

Menü