Örömmel jelentjük, hogy Fighters’ Run Egyéni verseny & Farkaskölykök | Csapatverseny – Sirok eseményünkre ezen a héten szombaton, 18 óra 18 perckor nyitjuk a nevezést. A regisztráció mindhárom versenytípus esetén egyidőben elérhetővé válik.

Néhány fontos információ:

  • Nevezés előtt feltétlenül olvassátok el a versenykiírásokat honlapunkon, az adott versenytípushoz tartozó menüpontban: 👉 www.fightersrun.com
  • A Fighters’ Run Egyéni versenyen Alfa (versenyzői) és Béta (nem versenyzői) futamokba is lehetséges nevezni.
  • A Fighters’ Run Csapatverseny esetében az NN Ultrabalaton eseményünkön is használt nevezési szisztéma működik: tehát nincs lehetőség konkrét futam időpontra nevezni, a rajtok időpontjait a beérkezett csapatok számának függvényében határozzuk meg. A csapat rajtidőpontját az esemény előtt legkésőbb 28 nappal közzétesszük. A rajtoltatás várható sorrendje: először a 2 fős csapatokat (férfi, vegyes, női), majd szünet után a 3 fős csapatokat (férfi, vegyes, női), majd szünet után a 4 fős csapatokat (férfi, vegyes, női) indítjuk.
    ▪ NN Ultrabalaton nevezési jogot érő helyek a Fighters’ Run Csapatversenyen: a nevezéskor 100 Csapatkapitány választhatja a 2023. évi NN Ultrabalaton versenyhez belépőt érő regisztrációt. Ez azt jelenti, hogy nekik biztos helyük lesz az UB-n, nem kell attól tartaniuk, hogy nem férnek majd be az eseményre.
    ▪ A Fighters’ Run Farkaskölykök gyerekversenyre a 4 év fölötti, de a 15. életévüket be nem töltött gyerkőcöket várjuk, négy különböző életkori kategóriában.

Készüljetek a nyárra, mert 2022. június 11-12-én bitang nagy bulit szervezünk a Mátra keleti részén, Sirokon, a Kútvölgyben! 🏃‍♂️🌅☀️

Menü