FARKASOK ÉJSZAKÁJA 🐺
TÖLTSD LE A FUTÓ- VAGY BICIKLIS ÚTVONALAD!

Az erőnléti edzés után, rövid pihenőt követően indul a második etap, vagyis az esti futás! Többféle lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet! ☺

OPCIÓK:

  • 11 km-es futótáv, melynek féltávjánál van egy félórás pihi Tihanyban, naplemente nézéssel egybekötve. Három különböző tempóban indul csapat, tehát itt mindenki megtalálja azt, ami neki a legjobb!
  • 14 km-es futótáv, melynek 9. km-énél van a naplemente nézés. Igaz, hogy csak plusz 3 kili a másik távhoz képest, de a terep jóval nehezebben futható szakaszokat tartalmaz, ezért csak azoknak ajánljuk, akik rendszeresen és közepes-, vagy gyors tempóban képesek ilyen távot teljesíteni.
  • Azoknak, akik bármilyen okból kifolyólag nem szeretnének futni, készítettünk egy biciklis útvonalat, ami szintén 14 km-es táv, amit itt is megszakít a 9. km-nél a naplemente nézés.
  • Aki nem szeretne az esemény ezen részén részt venni, eseményünk központjában, azaz az Örvényesi Szabadstrandon meg tudja várni a futókat!

A pályák nincsenek jelölve, azonban kísérőfutók segítik a haladást. Frissítést biztosítunk a pálya 2 pontján. Az útvonal követéséhez erősen ajánljuk, hogy töltsd le a tracket az órádra / telefonodra!
Útvonal letöltés: 👉 https://bit.ly/fr-farkasokejsz-utvonal

A Farkasok éjszakájáról, ezen belül a futás menetéről minden információt megtalálsz a letölthető Rendezvényinfóban! 👉https://bit.ly/fr-farkasokejsz-info
Nevezés az eseményre: 👉 https://ultrabalaton.hu/nevezes/

Jó buli lesz! 🏃😎

Menü