Megnyitottuk a nevezést Fighters’ Run Egyéni verseny & Farkaskölykök | Csapatverseny – Sirok terepakadályfutóversenyünkre!

✔️ Ha az Egyéni verseny legkorábbi futamaiban szeretnétek helyet kapni, nevezzetek mielőbb!
✔️ A Csapatversenyre nevezők közül 100 csapat számára nevezési jogot érő helyeket biztosítünk a 2023. évi NN Ultrabalatonra!
✔️ Nyitva a nevezés Farkaskölykök gyerekversenyünkre is, ahol 4 kategóriában várjuk a legkisebbeket!

❗️Nevezés előtt feltétlenül olvassátok el a versenykiírásokat honlapunkon, az adott versenytípushoz tartozó menüpontban:  www.fightersrun.com❗️

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

  • Nevezni a vprofil.hu nevezési rendszerünkön keresztül tudtok a www.vprofil.hu oldalunkon – minden résztvevőnek el kell készíteni a rendszerben a Személyes profilját. Akik már indultak bármelyik másik eseményünkön (pl. Ultrabalaton, Maratonman versenysorozat), ők már rendelkeznek ilyen profillal, tehát nekik nem kell újat készíteni.
  • A Fighters’ Run Egyéni versenyen Alfa (versenyzői) és Béta (nem versenyzői) futamokba is lehetséges nevezni.
  • A Fighters’ Run Csapatverseny esetében az NN Ultrabalaton eseményünkön is használt nevezési szisztéma működik: a rajtok időpontjait a beérkezett csapatok számának függvényében határozzuk meg. A csapat rajtidőpontját az esemény előtt legkésőbb 28 nappal közzétesszük. A rajtoltatás várható sorrendje: először a 2 fős csapatokat (férfi, vegyes, női), majd szünet után a 3 fős csapatokat (férfi, vegyes, női), majd szünet után a 4 fős csapatokat (férfi, vegyes, női) indítjuk.
  • A Fighters’ Run Farkaskölykök gyerekversenyre a 4 év fölötti, de a 15. életévüket be nem töltött gyerkőcöket várjuk!

Nevezzetek most és készüljetek a nyárra! 🏃‍♂️🌅☀️

 

Menü