Bor-Szeifert Adri vagyok, hobbifutó és a Fighters’ Run Nagykövete. Az aktív életmód, a sportok szeretete egészen kiskorom óta kísér, de talán legmeghatározóbbá a gyermekeim megszületését követően vált. Nemcsak a tudatos mozgás lett rendszeres része az életemnek, hanem a felelősségérzet is, hogy nekik is megmutassam a mozgás örömét, a természet értékeit, szépségeit.

Mindamellett, hogy sem a vízi sportok, sem a téli sportok nem állnak messze tőlem és sokszor a guruló eszközök is társai a szabadidőmnek, alapvetően futónak vallom magam. Eleinte csak kutyával indultam km gyűjtésre, hogy felelősségteljes gazdiként lemozgassak egy border collie-t és hát nem kellett sok idő, hogy azon kapjam magam, kutyás akadály- és terepfutó versenyeken veszünk részt. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy mindezt kutya nélkül is kipróbáljam.

Függetlenül attól, hogy éppen kutyával, vagy kutya nélkül veszek részt egy versenyen, ezek azok a futások, ahol mindent megél az ember. Kitartásra nevel, fejlődésre késztet, a határainkat feszegethetjük, a lelkünket tölthetjük és mindezt csodálatos helyszíneken, friss levegőn, sok jó emberrel megosztva, egymást motiválva, segítve, egymásnak szurkolva, rengetek élménnyel gazdagodva.
A Fighters’ Run versenyein egy végtelenül összetartó és támogató csapattal tapasztalhatjuk meg mindezt profi szervezés mellett. Legyen az móka, vagy éppen határaink feszegetése, esetleg a dobogóra jutás célkitűzése, legyen az önmagunkra figyelős, vagy társakkal együtt kalandozós program, ez a rendezvény örök emléket ad. Hiszem, hogy aki kipróbálja és megtapasztalja mindezt, alig várja majd a következő lehetőséget. Töltődjünk fel élményekkel együtt!

Adri, nagyon szépen köszönjük! 😍

Menü