Elérhető a frissített Fighters’ Run Verseny- és akadályszabályzat, azaz a Farkas törvények, amely a korábbi szervezői tapasztalatokat és a Ti visszajelzéseiteket figyelembe véve néhány apróbb módosítást, illetve kiegészítést tartalmaz – ezek mindegyike az igényeiteket, valamint a következetes és biztonságos lebonyolítást szolgálja.

🔹 VÁLTOZÁSOK AZ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOKBAN
– Kiegészítés: Farkasjárásnál többen próbáltak Béren hátrafelé, oldalazva közlekedni, a leírást ennek megfelelően kiegészítettük: kizárólag fejjel előre lehet haladni, hátrafelé, oldalazva nem megengedett a mozgás.
– Módosítás: tilos a nézőnek, kísérőnek az akadály területére belépve drukkolni, fotózni, mert hátráltathatja a többi versenyzőt és a szervezőket – ezen szabály megszegésekor a kísérőhöz tartozó versenyzőt kizárjuk.

🔹 VÁLTOZÁSOK A CSAPATVERSENY KAPCSÁN
– Módosítás: a Csapatversenyben mostantól indulhat a verseny napjáig 12. életévét betöltött versenyző, amennyiben eléri a 150 cm-es magasságot, de a csapatkapitánynak minden esetben 18 év felettinek kell lennie.
– Módosítás: a különböző csapatok NEM segíthetik egymást az akadályoknál, KIVÉTEL ezalól az Óriás ferde palánk és az Óriás homorú palánk.

🔹 VÁLTOZÁSOK AZ AKADÁLYSZABÁLYZATBAN
– Kiegészítés: a Liánok akadálynál ha a versenyző súlya miatt a kötél megnyúlik, és érinti a lába a talajt, de ezzel nem szerez előnyt, az nem tekinthető hibának.
– Módosítás: a Teherhordás körben és Teherhordás oda-vissza akadályoknál a segítségnyújtás minden versenytípus esetén tilos.

Az aktuális Verseny- és akadályszabályzat ide kattintva elérhető – ha jobban megnézitek, lehet, hogy olyan akadályokat is találtok benne, amelyekkel még nem találkoztatok. 😊

Menü