Megnyitottuk az Early bird nevezést Falka tagjaink számára a Fighters’ Run Csopak Egyéni rövidtávjára és középtávjára! 🐺
 
Az Early Bird ár kizárólag a 2022-ben, 2023-ban és 2024-ben bármely felnőtt távú Fighters’ Run Beavatás, Egyéni verseny, vagy Csapatverseny eseményre ONLINE nevezettek számára elérhető a nevezés megnyitásától 2024. május 12-ig! Az akció ideje alatt csak ők jogosultak nevezni, így ez a lehetőség csak az ő versenyzői profiljukban fog megjelenni.
 
Versenykiírás: 👉 https://bit.ly/frcsopak24-egyeni
 
 
AMIT MÁR MOST ÉRDEMES TUDNOD AZ EGYÉNI RÖVID- ÉS KÖZÉPTÁVRÓL
 
💵 A rövidtávra Early bird áron 14.900 Ft-tól tudsz nevezni, a középtávra pedig 16.900 Ft-tól – a legkedvezőbb árat kizárólag a Falka tagok számára biztosítjuk, ezzel megköszönve, hogy már jártak nálunk!
 
✅ A szombati versenynapon a választható Mizuno eseménypóló fekete színű lesz – amennyiben szeretnél pólót a nevezésedhez, a Prémium csomagot válaszd, amennyiben nem, a kedvezőbb árú ÖKO csomagot!
✅ A pályán lévő frissítőpontokon GAZDAG kínálattal várunk!
✅ Menő egyedi BEFUTÓÉREMMEL jutalmazunk a célban!
✅ A verseny után vendégünk vagy egy finom gulyásra!
✅ A rövidtáv teljesítéséért 1-, a középtávért 2 Fighters’ Run Fanatic hűségpont jár!
✅ A versenyfotók továbbra is ingyenesek!
 
❗ Figyelem! Csak abban az esetben lehetséges mindkét Egyéni távot egymást követően teljesíteni, ha valaki a rövidtáv első futamaiba nevez, majd a középtáv utolsó futamainak valamelyikébe.
❗ Kérjük, feltétlenül gondold át, melyik távra nevezel, mert a későbbiekben nincs lehetőség a távok közti cserére (pl. sérülés esetén).
 
 
MIKORTÓL LEHET AZ ÖSSZES TÁVRA NEVEZNI?
Május 13-án megnyitjuk a nevezést az összes távra, innentől minden távra nevezhet mindenki, egészen a szabad helyek erejéig! Addig is nézd meg a beharangozót:
 
Készülj, mert előbb itt lesz Csopak, mint hinnéd – ha pedig már Te is Falka tag vagy, nevezz a legjobb áron MOST! 🙂
 
Menü