Cikksorozatunkban megismertetjük veletek azokat a helyeket, ahová érdemes elmenni edzeni, ha szeretnétek felkészülni egy Fighters’ Run-ra, vagy bármilyen más akadályfutó versenyre. A közelmúltban indítottuk el Partner Edzőhelyek Programunkat, melynek keretében most bemutatjuk azokat az edzőtermeket, illetve kültéri edzőhelyeket, akikkel együttműködünk.

Mai bejegyzésünkben a Pince Gym működésébe, életébe kaphattok betekintést.
Termük Kőbányán, a X. kerületben található a csodálatos Óhegy park szomszédságában. 2021-ben nyitották meg kapujukat a sportolni vágyók számára, épp a világjárvány idején. Céljuk minden korosztály és edzettségi szintű kliens megfelelő kiszolgálása. Hisznek a személyre szabott, progresszív terhelésben és az ennek köszönhető kirobbanó egészség, fittség megszerzésében.

Edzőjük Plesó Tamás, aki 2010 óta tart funkcionális edzéseket, jelenleg is nemzetközi szinten versenyszerűen űzi a Crossfitet és a funkcionális fitneszt. Mottója: “eredményekkel a célod felé”. Fontos számára az egyértelmű, számszerűsíthető fejlődés biztosítása – számára ez a siker definiálása.
Az akadályfutás nem esik messze ettől az irányzattól; maga a terem felszereltsége, illetve eredményközpontú szellemisége is egybevágnak.

Edzéseiken megtalálható a saját testsúlyos gyakorlatok teljes repertoárja, a súlyemelő / erőemelő fogásnemek gyakorlatai, valamint cardio parkjuk gondoskodik a megfelelő állóképességi terhelés biztosításáról. Az edzéseken 8 fős létszámlimitet határoztak meg a megfelelő minőség biztosítása érdekében.

Rendszerük alapja a skálázási lehetőségek alkalmazásában rejlik, így folyamatosan csatlakozhat bárki, előképzettség nélkül. A felzárkózás egyéni ütemű, mely teljesen alkalmazkodik az adott vendég körülményeihez, lehetőségeihez. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Részletek a Pince Gym edzésekről ide kattintva elérhetők!

* * *
OLYAN EDZŐHELYET ÜZEMELTETSZ, AHOL VENDÉGEID FEL TUDNAK KÉSZÜLNI EGY FIGHTERS’ RUN-RA?
Olvasd el az együttműködési lehetőséget és ha tetszik, jelentkezz!

Menü