Cikksorozatunkban bemutatjuk azokat az edzőtermeket, illetve kültéri edzőhelyeket, akikkel Partner Edzőhelyek Programunk keretében együttműködünk. Megismertetjük veletek azokat a helyszíneket, ahová érdemes elmenni edzeni, ha szeretnétek felkészülni egy Fighters’ Run-ra, vagy bármilyen más akadályfutó versenyre.

Mai bejegyzésünkben a Viggo Gym működésébe kaphattok betekintést Dézsi Dominik által.

A Viggo Gym-et 2024. januárjában nyitottuk meg a XI. kerületben, a Hamzsabégi út 60. szám alatt.

A terem két fő profilja az OCR és a Hyrox, amik kéz a kézben járnak és az alapjuk a funkcionális edzés. Igazi hibrid sportok, ahol erős, gyors és ügyes is lesz az ember, amellett, hogy egy atletikus testalkatot szerez.

A terem megnyitásával az volt a célunk, hogy minőségi edzésmunkát tudjanak végezni mind a lelkes amatőrök, mind azok, akik profin / félprofin űzik ezeket a sportokat, illetve azok is tudjanak csatlakozni, akiket nem vonz a versenyzés világa, de szeretnének mozogni és egészségesen élni.

Profi edzőink mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek. A sportágspecifikus edzéseken megismertetik a résztvevőkkel a sportokat és kihozzák belőlük a maximumot.

Az eszközparkot igyekszünk folyamatosan fejleszteni, változatossá tenni, hogy mindig legyen benne kihívás. A majomlétrától a kötélig minden megtalálható és egy-egy hosszabb Toroz sor az igazán tapasztaltaknak is feladja a leckét.

Azért szeretnek hozzánk járni, mert nem csak egy terem vagyunk, hanem egy közösség is.
Gyere és próbáld ki Te is a Viggo Gymet!

További részletek a Viggo Gym-ről honlapunkon elérhetők!

* * *

OLYAN EDZŐHELYET ÜZEMELTETSZ, AHOL VENDÉGEID FEL TUDNAK KÉSZÜLNI EGY FIGHTERS’ RUN-RA?
Olvasd el az együttműködési lehetőséget és ha tetszik, jelentkezz!

Menü