Fogadjátok szeretettel Viczián-Cseh Lilla Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

Viczián-Cseh Lillának hívnak, az egész életem a sport körül forog…
Megszállott terepfutó, lovas és kutyás ember vagyok, testnevelő tanár, személyi edző, és lovasoktatással is foglalkozom.

A Fighters’ Runon a kezdetektől részt veszek (kivétel ez alól Sirok – akkor született a második kislányom). Minden rendezvény a sportág ünnepe, emberköztpontúsága, minősége szerintem világszínvonalú. Profi verseny, ahol a kezdőtől a hivatásos versenyzőig mindenki megtalálja a számítását.

A terepfutás nekem szerelem. Imádok a természetben lenni, futni, kutyázni, lovagolni… része lenni az erdőnek. Ott érzem igazán otthon magam!

A Fighters’ Run extra löketet és motivációt ad, felpezsdíti az életem: nemcsak futnom kell, hanem az akadályokat is le kell küzdenem, ha pedig sok szint is van benne… na az az én kedvencem, főleg ha saras, küzdős!

Nekem ezért tetszik az OCR! Minden benne van, ami kizökkenthet a komfortzónából, de mégis több és több leszel a célba érkezéskor!
A fantasztikus sportközösség pedig egyszerűen jobbá teszi az életünket.

Szeretném az embereket motiválni, megmozgatni, hogy néha igenis jöjjenek el egy Fighters’ Run versenyre akár egyedül, akár családdal és éljék át ezt az élményt! Mert innen csak mosolyogva és feltöltődve lehet hazamenni. ☺

Lillát az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/lilla.cseh.10
Instagram: https://www.instagram.com/lilla_vicziancseh/

Menü