Fogadjátok szeretettel Nagy Kornél Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását!


Nagy Kornél vagyok, 37 éves, mobilkommunikációs területen dolgozom szerkezettervezőként.

A terepakadályfutás már 8 éve a szenvedélyem, ez idő alatt volt szerencsém a sportág kínálta versenytípusok igen széles palettáján megmérettetni magam. Már az elején elvarázsolt a sport összetettsége és az, hogy nemcsak egyvalamiben kell jónak lenni, ha eredményes szeretne lenni az ember ezeken a versenyeken. Ugyanúgy szükséges az erő, a gyorsaság, a kitartás, a koncentráció, a fegyelem és az ügyesség, amiket lehetőség szerint párhuzamosan kell fejleszteni.

Ezért a futás mellett crossfitre járok és erősítő gyakorlatokat végzek, edzésterv alapján. Emellett nagyon szeretek úszni és bringával járok szinte mindenhová (ha ez sportolásnak számít :D), illetve nemrég kezdtem el ismerkedni a túrázással – mert ugye nem csak rohanni lehet az erdőben.

Az akadályfutás sokat alakult az évek alatt, de a Fighters’ Run jelenti számomra mindazt, ami miatt beleszerettem ebbe az egészbe: a versenyhétvégék nekem nem pusztán a versenyzésről szólnak, sokkal inkább az egész hangulatáról, az emberekről a pályán és a pályán kívül; bandázásról olyan sportbarátokkal, akikkel csak ilyen eseményeken tudok találkozni.

A versenysorozat márkanagyköveteként elsősorban szeretném minél több érdeklődő felé eljuttatni a Fighters’ Run jó hírét és hogy próbálja ki magát az is, aki nem gondolja, hogy végig tud menni egy ilyen típusú pályán. Örülök, ha tanácsaimmal segíthetem a jelenlegi és leendő Falkatagokat.

Köszönöm a bizalmat, hogy harmadik éve képviselhetem ezt a versenysorozatot!

Kornélt az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/kornel.nagy.564
Instagram: https://www.instagram.com/kornel.nagy/

Menü