Fogadjátok szeretettel Helmeczi Dalma Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

2017-ben találkoztam először a terepakadályfutással. Egyből megtaláltam magam ebben a sportágban, mert imádom a komplexitását! Minden versenyen felfedezek új tartalékokat
magamban, újabb személyiségjegyeimet, erőt, kitartást, akaratot, alázatot stb., ami a hétköznapi életben talán felszínre sem jött volna.

Sportszakember vagyok főállásban is, hivatásomnak érzem az egészséges életmód- és a sport rendszeres művelésének, jótékony hatásainak terjesztését.

Saját edzéseimben heti rendszerességgel főként a futás, funkcionálisan edzés és a jóga jelenik meg, de fontosnak tartom a több oldalú terhelést, így hobbi szinten szeretek mindent, ami aktivitással jár (röplabda, falmászás, túrázás stb.).

A Fighters’ Run nem csupán egy verseny/rendezvény… Itt igazi csapat tud kialakulni, amit érez az ember a versenypályán, de a versenyen kívül is, akár a felkészülési idő alatt. Itt mindenki segítőkész, bátorít Téged, izgultok egymásért… fantasztikus ez az egész dolog!

Nagykövetként épp ezt a lelkesedést szeretném közvetíteni, azzal a reménnyel, hogy minél több emberhez eljut, hogy sokkal többre képes, mint amit sokszor magáról hisz. És mindezt egy hosszan fenntartható egészséges életmóddal meg is tudja tapasztalni.

Dalmát az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/dalma.helmeczi
Instagram: https://www.instagram.com/helmeczidalma/

Menü