Fogadjátok szeretettel Dobos Kornél Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

Dobos Kornél vagyok, 34 éves, főállású edző, OCR-edző és egy fantasztikus sportegyesület társalapítója, vezetője. A sport kilenc éves korom óta van jelen az életemben, ez az egyik legmeghatározóbb tényező a hétköznapjaimban.

A versenysporttól 20 éves koromban kissé eltávolodtam. Fordulópontot jelentett, amikor egy sportolóm 2018-ban megkért, hogy készítsem fel egy terepakadályfutó versenyre. Izgatottan vállaltam el, hiszen magam is részt vettem az eseményen. Ez volt az a pillanat, ami változást hozott, majd az első 3-4 verseny elteltével megszállottá tett az akadálysportok iránt.

Szinte létrejötte óta követem a Fighters’ Runt, már a 2021-es decemberi közösségi futáson csatlakoztam a Falkához, szinte az összes eseményen jelen voltam, így a történetét, szellemiségét jól ismerem.

A siroki versenyhétvégén fogalmazódott meg egy sportegyesület létrehozásának lehetősége. Ez pozitív csapásirányt mutatott az életemre vonatkozóan és a legmagasabb polcra emelte a versenysorozatot.

Tapasztalataim alapján a Fighters’ Run közösséget épít, akár a semmiből, de meglévő közösségeket tehet még erősebbé, összetartóbbá, tagjaikat elkötelezettebbé és elfogadóbbá egymás iránt.

Jó szívvel ajánlom, hogy tapasztald meg Te is, milyen egy Fighters’ Runon részt venni, a Falkához tartozni! Sportegyesületi vezetőként szeretném bátorítani a sportközösségek vezetőit, hogy találkozzunk minél többen a Fighters’ Run 2024-es pályáin, ezáltal tagjaink új élményekkel gazdagodhatnak, új és változatos akadályokkal találkozhatnak.

Törekvésem, hogy márkanagyköveti tevékenységemmel új inspirációt, motivációt, a sportággal kapcsolatos további megerősítést és természetesen jó példát mutathassak a leendő és a jövőben csatlakozó Falkatagok számára!

Hálásan köszönöm a lehetőséget, rendkívül boldog vagyok, hogy a Fighters’ Run csapatát erősíthetem 2024-ben! Hajrá Falka, találkozunk a pályákon!

Kornélt az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/d.corey.89
Instagram: https://www.instagram.com/d.corey.89/

Menü