Fogadjátok szeretettel Dienes Donát Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

Dienes Donát vagyok, 19 éves, frissen végzett gimnazista, konditermi gymrat, CrossFighter – jelenleg személyi edző és testépítés-fitnesz sportoktató hallgató.

Kicsit másképpen kezdem, mint a legtöbben: duci kisgyerekként a sport nem mindig, vagy csak akaratom ellenére volt jelen az életemben. A nagy áttörést a Crossfittel való megismerkedés hozta, amely az első alkalmakat követően hamar a szenvedélyemmé vált.

A terepakadályfutás világával 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, azóta pedig volt szerencsém megmérettetni magam több más-más szervezésű versenyen, különböző sikereket elérve. Hogy mi az, amit nekem egy ilyen élmény ad? Erre a kérdésre valószínűleg képes lennék jó hosszasan választ adni, de most mégiscsak egy szóval jellemezném: szabadság.

Kicsi őrültség, elhatározás, kitartás és erő eredménye az, amit egy ilyen versenyen elér az ember, ez pedig lenyűgöző.
A Fighters’ Run mindezek mellett megmutatta, hogy ezeknél sokkal többet adhat egy esemény: hovatartozást, örömöt, biztatást – ez egy hely, ahol nem számít, hogy ki vagy, mert a közös cél összetart.

Ehhez híven nagykövetként feladatomnak érzem, hogy tanácsokkal, tippekkel és válaszokkal segítsem az újonnan csatlakozó Falkatagokat és a már tapasztaltabb versenyzőket egyaránt – legyen szó versenyekről, edzésről, felkészülésről, vagy motivációról! 🐺🔥💪🏽

Donátot az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/donat.dienes.1
Instagram: https://www.instagram.com/donat_dienes/

Menü