Fogadjátok szeretettel Bor-Szeifert Adri Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

Bor-Szeifert Adri vagyok. Tanári és sportoktatói végzettséggel, két igazi kis farkaskölyök anyukájaként nagy boldogsággal tölt el, hogy a kezdetektől részese lehetek ennek a szuper közösségnek, a brand fejlődésének és sikerének.

Gyerekkorom óta életem része a sport és ahogy teltek az évek, a rendszeres mozgás egyre inkább a lelki feltöltődésemmé is vált.
A futás, ami kezdetben az egész napos menetelésből való kiszakadás és a kutyával való együtt futás öröme volt, mára már sok-sok verseny élményt is jelent.

A sok erdei kutyás kalandozásnak köszönhetően az első OCR versenyem is egy kutyás verseny volt, ami azonnal szerelem lett. Elképesztő élmény, amikor a hétköznapokon pocsolyákat kerülgető futások helyett patakon átgázolva, saras dagonyán keresztül, akadályokkal megküzdve feszegethetjük határainkat. Ezt csak egy OCR versenyen lehet átélni.

A Fighters’ Run pedig tudja, hogy legyen ez igazán feledhetetlen élmény. Azon túl, hogy minden versenyén változatos és minőségi akadályokkal, igazán technikás pályán futhatunk, nem csak egy versenyt kapunk, hanem egy olyan közösséget is, ahol folyamatosan tanulhatunk, ahol mi is taníthatunk, ahol rengeteg motivációnk lehet, ahol mi is lehetünk valakinek a motivációja, ahol otthon érezhetjük magunkat.

Nagykövetként ezt az érzést szeretném minél több emberhez eljuttatni.

Adrit az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/adri.szeifert
Instagram: https://www.instagram.com/szeadrii/

Menü