Fogadjátok szeretettel Badics Diána Fighters’ Run Nagykövetünk bemutatkozását! 🙂

Badics Diána vagyok, Várpalotán élek, edzőként dolgozom, saját családias hangulatú funkcionális edzőtermet vezetek.

2017-ben futottam Visegrádon az első ilyen jellegű versenyemet, ami szinte azonnal magával ragadott. Főként az fogott meg benne, hogy felnőtt fejjel milyen frankó lehet újra sárban fetrengeni és ehhez még sport is kötődik. 😅

2019-ben egyre többen kerestek meg azzal, hogy ők is kipróbálnák ezeket a versenyeket és jönnének velem. Így megcsináltam egy alap tanfolyamot, és még abban az évben több ráépülő képzést is, majd Várpalotán saját funkcionális edzőtermet nyitottam, ami a terepakadályfutás köré épült.

2023-ra pedig egy nagy csapattá nőttük ki magunkat, rengeteg versenyen megfordulunk, több tanítványom és jómagam is többször állhattunk már dobogón a sportágban.

Nagyon boldog voltam, amikor 2022-ben meghallottam a Fighters’ Run versenyek hírét, hiszen a STAFF kemény magjának, versenyeinek és példamutatásának köszönhetem eme sport iránti szenvedélyemet. Imádom azt, amit képviselnek és ahogy megszervezik ezeket a versenyeket. Csupa szív, csupa szeretet, buli és jókedv, valamint mindig tartogat egy nagy adag kihívást is. Azt a bizonyos komfortzónát minden versenyen sikerül átlépni.

A Fighters’ Run Falka egy remek és motiváló közösséget alkot. Sok barátot, futócimbit és jó kapcsolatot köszönhetek Nekik.
Csapatommal egy versenyt sem hagytunk ki az elmúlt két évben, versenyzőként és staffként is jelen voltunk, rengeteg élménnyel és kupával is gazadagodva. 🤩

Nagykövetként, – ami számomra egy nagy mérföldkő és megtisztelő lehetőség, amit itt is szeretnék megköszönni ❤️ – , célom hogy még több sporttárshoz, tanítványomhoz és gyermekhez eljusson a Fighters’ Run élmény!

Találkozunk a pályán és a rendezvényeken! Hajrá Falka! 🐺

Diát az alábbi felületeken tudjátok elérni:
Facebook: https://www.facebook.com/diana.badics
Instagram: https://www.instagram.com/dianabadics/

Menü