RAJTCSOMAG ÁTVÉTELI IDŐPONTOK
▪ Bp-i versenyirodánkban, 1134 Tüzér utca 9-11.
június 15. csütörtök 10:00 – 17:00
 
▪ Orfűn, a versenyközpontban
június 16. péntek 16:00 – 20:00
június 17. szombat 7:30 – 20:00
június 18. vasárnap 7:30 – 9:00
 
RAJTLISTÁK
Ide kattintva elérhetők:
 
RAJTCSOMAG INFO
▪ Rajtcsomagodat a kinyomtatott Felelősségvállalási nyilatkozattal, valamint a személyi igazolványod bemutatásával tudod átvenni. Csapatok esetében a rajtcsomagot a csapatkapitány, vagy az általa írásban meghatalmazott személy tudja felvenni.
▪ Kizárólag az eredeti aláírással szereplő nyilatkozatot tudjuk elfogadni, tehát fotózott / scannelt / fénymásolt példányt nem!
▪ A rajtcsomag tartalma a rajtszámos 575 fejpánt, időmérő chip, KARSZALAG , ebédjegy – a fejpánt, az időmérő chip és a karszalag viselése kötelező a pályán!
Információ a fejpántokról:
▪ 2023-tól versenyzőink fejpántos rajtszámmal indulnak eseményeinken, részletes leírás az alábbi linken olvasható! A rajtszámot mindenkinek kötelező a fejen viselni a verseny ideje alatt, a rajtszámnak a homlok fölötti részen kell lennie.
▪ Az Egyéni versenyen indulók esetében személyre szóló fejpántok készülnek, amelyek a versenyző saját rajtszámát és nevét / becenevét is tartalmazzák. Ez a rajtszám a versenyzőnél marad és a későbbi Egyéni versenyekre is el kell hoznia. ▪ FIGYELEM! Aki már rendelkezik Egyéni verseny fejpánttal, feltétlenül hozza el a versenyre – ha Alfa futamban indul, akkor a piros, ha Béta futamban indul, akkor a kék fejpántját. Példa: ha csak Alfa rajtszáma van a versenyzőnek és most Béta futamban indul, vagy fordítva, akkor nem kell elhozni a fejpántot, mert kap egy, a másik típusú futamhoz tartozó fejpántot. Ha azonban el kellett volna hozni a fejpántját és elmulasztotta azt, akkor papír pót rajtszámot kell vásárolnia.
▪ A Csapatverseny és a Farkaskölykök gyerekverseny indulói a rajtcsomag átvételekor szintén kapnak egy rajtszámos fejpántot, amit a célba érkezéskor vissza kell adni. A fejpántokat a begyűjtést követően kimossuk és a következő versenyeken újra felhasználjuk.
 
Menü