TEREPFUTÁS

FIGHTERS' RUN SZENTENDRE TRAIL FESZTIVÁL
A PILISI PARKERDŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL

BEHARANGOZÓ

VERSENYKIÍRÁSOK ÉS A NEVEZÉS MEGNYITÁSA HAMAROSAN!

Ismét egy újdonság: a Pilisi Parkerdő együttműködésével terepfutó fesztivált rendezünk Szentendrén, melynek keretében izgalmas események közül választhatnak résztvevőink. A pontos távok és a pályarajzok a terepakadályfutó versenyeinkkel ellentétben ismertek lesznek a verseny előtt, mi több, arra kérjük indulóinkat, hogy feltétlenül töltsék majd le a tracket futóórájukba, telefonjukra.

SZEPTEMBER 2. SZOMBAT

  • Fighters’ Run Kutyás jótékonysági futás – délelőtt egy igazi kalandos útvonalra invitáljuk a kutyával futókat. A mezőnyt szakaszosan rajtoltatjuk, a teljesítendő táv 8 km, ami változatos, szintes terepen halad, izgalmas kis ösvényeken, kidőlt fákon átmászva, patakon átkelve. A nevezési díjból befolyó összeget jótékony célra fordítjuk!
  • Fighters’ Run Egyéni verseny Trail RÖVIDTÁV – késő délelőtt indítjuk az Egyéni verseny 10 km-es távját, ami a kutyás futam pályája egy kis kiegészítéssel – itt ugyanis a futók a lőtéren haladva fejezik be versenyüket.
  • Fighters’ Run Egyéni verseny Trail ULTRA – délben útjukra engedjük az Egyéni Ultra táv indulóit. Az 53 km-es pálya eltér a megszokott hosszútávú versenyekétől, ugyanis egy 10 km-es alap körre fűztünk rá még három kisebb hurkot, így az útvonal mentális kihívást is kínál, hiszen a versenyzőknek a pályán található frissítőpontig újra és újra fel kell futni egy nagyon szép single track-es szakaszon, mielőtt a kiegészítő köröket teljesítik.
  • Fighters’ Run Trail Csapatváltó – nem sokkal az egyéni versenyzők után rajtol a Csapatváltó, ahol a hagyományos csapatversenyünkkel ellentétben egymást váltva kell teljesíteni az 53 km-es pályát, mint pl. az NN Ultrabalatonon. Itt is lehetőség lesz 2-3-4 fős csapatokban indulni, 4 db szakasz lesz a pályán, ami tetszőlegesen felosztható a csapattagok között és az izgalom kedvéért ezen a versenyen közös rajtban indítjuk el a váltók első szereplőit.

Kövessétek Facebook oldalunkat a legfrissebb információért!

Menü