GENERALI NIGHT RUN KEDVEZMÉNY
FALKATAGOKNAK

Ha neveztél online legalább egy alkalommal a Fighters’ Run Beavatásra, Egyéni versenyre, vagy Csapatversenyre, akkor Te is Falkatag vagy, ami azt jelenti, hogy jogosult vagy speciális ajánlatunk igénybe vételére soron következő versenyünknél, nevezetesen a Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni Rövidtávján!

Az akció leírása

 • Regisztrálj a Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni rövidtávjára!
 • Indulj 50% kedvezménnyel a Generali Night Runon!
  Fuss velünk augusztus végén bomba áron a gyönyörűen kivilágított fővárosban!

  • 1 db Generali Night Run nevezési lehetőséget is biztosítunk a meglévő Fighters’ Run Falkatagoknak 50% kedvezménnyel, melyet 2024. május 1-ig lehet felhasználni!
  • Ezt a kedvezményt is csak a 2022-2023-2024-es (a Lupa-tó versenyig bezárólag) Fighters’ Run felnőtt eseményeire ONLINE nevezettek kapják meg.
  • A kedvezmény igénybevételének szintén feltétele, hogy a felhasználó rendelkezzen befizetett nevezéssel a Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni rövidtávjára.
  • A kedvezmény igénybevételéhez meg kell várni, amíg megérkezik “Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni Rövidtáv 2024 – Befizetés visszaigazolva” című e-mail a felhasználóhoz! Ezt követően kell a Generali Night Run-ra nevezni, mert akkor fogja a rendszer a kedvezményes árat mutatni!
  • Ezt a kedvezményt a 2024-es Generali Night Run 6 km, 10,5, 10,5 km Fejlámpás Futam, vagy a 21,1 km egyéni távjaira lehet felhasználni.
  • A kedvezmény csak saját részre felhasználható.
  • Amennyiben a résztvevő nem az Early Bird áron, hanem a későbbi árak valamelyikén nevez be a Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni rövidtávjára, akkor is felhasználhatja az 50%-os kedvezményt a Generali Night Runra!

Hogyan tudod igénybe venni ezt a kedvezményes lehetőséget?

 1. A Generali Night Run kedvezmény akkor aktiválódik, amikor a Fighters’ Run Lupa-tó Egyéni rövidtávjára befizetett nevezési díj megjelenik a rendszerünkben. Ezt követően tudsz kedvezményes áron nevezni a Generali Night Run egyéni távjainak valamelyikére!
 2. Amikor nevezel a Generali Night Runra, a versenyzői profilodban automatikusan az 50%-kal csökkentett árat fogod látni, a nevezésről szóló visszaigazoló e-mailben úgyszintén.

Élj a lehetőséggel, fuss velünk minél többször, minél jobb áron!
Találkozzunk a Lupán és a Night Runon is!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén az info@fightersrun.com e-mail címen állunk rendelkezésedre!

NÉZD MEG, MILYEN A GENERALI NIGHT RUN!

Menü