CSOPAK – CSAPATVERSENY KISOKOS

KATEGÓRIÁK:

 • 2 fős női csapat, 2 fős férfi csapat, 2 fős vegyes csapat – időmérés alapján díjazzuk az abszolút női, férfi és vegyes csapatok 1-3 helyezettjeit;
 • 3 fős női csapat, 3 fős férfi csapat, 3 fős vegyes csapat – időmérés alapján díjazzuk az abszolút női, férfi és vegyes csapatok 1-3 helyezettjeit;
 • 4 fős női csapat, 4 fős férfi csapat, 4 fős vegyes csapat – időmérés alapján díjazzuk az abszolút női, férfi és vegyes csapatok 1-3 helyezettjeit.

A Csapatkapitány a csapat egyik tagja, aki a regisztrációnál magát a csapatot nevezi be az adott indulói létszámmal. A többi csapattagot 2022. szeptember 8-tól lehet hozzáadni a csapathoz a csapatkapitány profiljában, a fontos teendők menüben.

A fenti kép a siroki versenynél volt látható,
ugyanez a formátum megtalálható a vprofilban a csopaki verseny esetében is!

Fontos, hogy minden csapattagnak szüksége van személyes profilra a vprofil oldalon, mert a csapatkapitány kizárólag a profilkódjukkal tudja hozzáadni őket a csapathoz.

A felelősségvállalási nyilatkozat a Csapatverseny esetében szintén a csapatkapitány profiljában található és a csapattagok hozzáadását követően letölthető. A felelősségvállalási nyilatkozatot minden csapattagnak alá kell írnia, a rajtcsomag felvételhez eredeti aláírt példányt kell hozni – szkennelt/fénymásolt példányt nem fogadunk el.

A rajtcsomagot a csapatkapitány, vagy az általa írásban meghatalmazott személy tudja felvenni.

CSAPATKAPITÁNY MÓDOSÍTÁSA
A Csapatverseny esetében lehetőség van a csapatkapitány személyének módosítására.
FIGYELEM! Az ilyen típusú módosítást az info@fightersrun.com e-mail címen szükséges jelezni 2022. szeptember 22. 20:00 óráig!

CSAPATTAG MÓDOSÍTÁSA
A Csapatverseny esetében lehetőség van a csapattagok személyének módosítására.

 1. Amennyiben a csapat nemenkénti összetétele nem változik a csapattag(ok) személyének módosításával, tehát a csapat kategóriája ugyanaz marad, mint az eredeti nevezésben (pl. női csapatot neveztél és a módosítás után is csak hölgyek vannak a csapatban), akkor a módosítás egészen addig lehetséges, amíg a csapatkapitány fel nem veszi a rajtcsomagot.
 2. Amennyiben a csapat nemenkénti összetétele a csapattag(ok) személyének módosítása miatt az eredeti nevezéstől eltérő lesz (pl. férfi csapatból vegyes csapat lesz), úgy a módosítás 2022. szeptember 23. 20:00 óráig lehetséges. FIGYELEM! Az ilyen típusú módosítást az info@fightersrun.com e-mail címen szükséges jelezni a fenti időpontig, ugyanis a kategória módosítása a csapat rajt időpontját is befolyásolja.

PÓLÓ MÉRET MÓDOSÍTÁSA
A pólóméret módosításra 30 napon belül a verseny előtt már sem az 1. sem a 2. esetben nincs lehetőség, azonban a verseny után a megmaradt készlet erejéig tudunk pólót cserélni a helyszínen vasárnap délután 14:30-ig, vagy a verseny utáni 2 hétben budapesti versenyirodánkban (1134 Budapest Tüzér utca 9-11.).

CSAPAT LÉTSZÁMÁNAK BŐVÍTÉSE
Lehetőség van a csapattagok számának bővítésére 2022. szeptember 25. 20:00 óráig, ez esetben az info@fightersrun.com e-mail címre kell levelet írni, és a csapat részletes tájékoztatást kap a további teendőkről.
A fenti határidők után már nincs lehetőség módosításokra!

CSAPAT RAJT IDŐPONTOK
A csapatokat a rajzónába egyesével hívjuk be, a csapat ideje akkor indul, amikor áthaladnak a rajtszőnyegen.
A rajtoltatás sorrendje – a pontos rajtidőpontokat az online regisztráció zárását követően, a verseny hetében tesszük közzé.

 1. 2 fős férfi, 2 fős vegyes, 2 fős női csapatok
 2. 3 fős férfi, 3 fős vegyes, 3 fős női csapatok
 3. 4 fős férfi, 4 fős vegyes, 4 fős női csapatok

CSAPAT RAJTSZÁMOK
A csapat minden tagjának viselnie kell a rajtszámot. A 2 fős csapatok rajtszáma 2-el, a 3 fős csapatok rajtszáma 3-al, a 4 fős csapatok rajtszáma 4-el kezdődik.

A CSAPATOKRA VONATKOZÓ KÜLÖN SZABÁLYOK A VERSENY ALATT
A teljes Verseny és akadályszabályzat ide kattintva elérhető.

 • Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy körültekintően olvassák el a szabályokat, valamint a létszámukra vonatkozó büntetőkörök leírását. Jegyezzék meg, hogy pl. ha 3 fős csapattal indulnak, akkor 1, 2, vagy 3 fő hibás teljesítése esetén milyen feladatot kell csinálni a büntetőkörnél – ha a csapat fejből tudja ezt, azzal időt nyer!
 • A csapat 1 db chipet kap, amelyet bármely tag viselhet.
 • A rajtszámot minden csapattagnak viselnie kell!
 • Csapatverseny esetében a csapattagok minimális különbséggel, maximum 30 méterrel hagyhatják el egymást, azonban az akadályt együtt kell teljesíteniük, továbbá együtt is kell célba érkezniük (erről részletesen az Verseny- és akadályszabályzatban olvashattok).
 • A csapattagoknak együtt, egy időben kell beérkezni a célba.

Törekedjetek igazi csapatmunkára a verseny során, segítsétek egymást, és érkezzetek a célba örömmel!

Menü